Office 365

Office 365 Launchpartner

Binnenkort wordt office365 door microsoft officieel gelanceerd. Als een van de global launchpartners voor office365 zijn wij van dutoICT uw eerste aanspreekpunt in het migreren naar deze cloud applicatie. dutoICT heeft reeds een intensieve opleiding en ervaring genoten rond office365.

Office 365 als Cloudtoepassing

Microsoft Office 365 combineert de cloud-versies van onze vertrouwde communicatie en samenwerkingsproducten met de nieuwste versie van onze desktopsoftware voor grote en kleine bedrijven. Deze diensten, die zo zijn ontworpen dat ze voldoen aan uw behoefte aan robuuste beveiliging, 24/7 betrouwbaarheid en productieviteit, kunnen binnen enkele minuten geactiveerd zijn. Ze helpen bedrijven productiever te werken en de kosten en complexiteit van serverbeheer en onderhoud te verminderen.

99,9% Uptime garantie

Office 365 werd ontworpen om de betrouwbaarheid,de beschikbaarheid en de performantie te verhogen en biedt 99,9% uptimegarantie met een financiŽle SLA (service level agreement).

Productiviteit en samenwerking

Office 365 laat mensen op nieuwe manieren communiceren. Gebruikers profiteren van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office ťn van de kracht van cloud services. Werk tegelijk samen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Bekijk de beschikbaarheid van andere gebruikers, blijf eenvoudiger in contact en profiteer van de mogelijkheden van social networks om de kennis binnen uw organisatie optimaal te benutten.

Overal toegang

Met Office 365 kunnen uw mensen op kantoor of onderweg veiliger bij de informatie die ze nodig hebben, zoals e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's. Zo beschikken ze vrijwel overal over een virtuele werkplek.

Pc, mobiel, browser

Office 365 is ontworpen om samen te werken met de software, pc-systemen, mobiele telefoons en browsers waarover u al beschikt. Uw werknemers kunnen zo altijd en overal werken. Tegelijkertijd is de veiligheid gegarandeerd en blijft u uw bestaande bedrijfsapplicaties gebruiken.

Werkt met wat u al kent

Met Office 365 hoeft u of uw personeel niet te leren werken met nieuwe software en andere hulpmiddelen. U blijft gewoon Microsoft Outlook en Microsoft Office gebruiken, alleen worden deze applicaties nu ondersteund door onze cloud servicesDoor onze professionele aanpak, zorgt dutoICT ervoor dat uw bedrijf de meest geschikte “cloud” hanteert. De “cloud” van uw bedrijf is elastisch geschaald, waardoor uitbreidingen en aanpassingen eenvoudig en snel uitgevoerd worden als uw bedrijf evolueert.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan | Contacteer dutoICT